Start jouw nieuwe logistieke uitdaging

Start jouw nieuwe uitdaging bij Pon Logistics

Wil jij werken voor merken zoals Porsche, Volkswagen, Caterpillar en Audi? Dan start jouw nieuwe uitdaging bij Pon Logistics. Onze 650 collega’s hebben een passie om te presteren en halen energie uit tevreden klanten. Kies je voor Pon Logistics, dan kies je voor uitdagend, leuk en afwisselend werk in de logistiek. Met goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor talent.

Waarom werken bij Pon Logistics?

Pon Logistics verzorgt al ruim 50 jaar de logistiek van meerdere Pon-bedrijven. Onze ambitie? Het vergroten van de concurrentiekracht van onze partners. Wij delen onze kennis graag en daardoor helpen wij inmiddels ook bedrijven buiten ons Pon-netwerk met hun logistieke vraagstukken. Met ruim 650 collega’s verdeeld over 5 vestigingen staan wij garant voor een logistiek totaalconcept.

Wij ontzorgen onze klanten, zowel interne klanten binnen de Pon-familie als externe klanten. In ‘ontzorgen’, zit ook ‘zorgen voor’. Wij zorgen voor onze klanten én onze mensen. 

Bij Pon Logistics weten we ook dat onze mensen de ruggengraat van ons bedrijf vormen. We creëren een fijne werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Dat is de Pon-familie. En daar kan jij onderdeel van worden.

Direct aan de slag bij Pon Logistics?

Werken bij pon logistics

Dit bieden wij jou

Pon Logistics is een innovatief en dynamisch bedrijf dat zich inzet voor het bieden van uitstekende service aan onze klanten. Met de Pon-richtlijnen als basis, garanderen we kwaliteit en zorgen we ervoor dat we altijd de hoogste normen handhaven. In alles wat we doen, richten we ons op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. We zijn trots op onze reputatie als een betrouwbare partner en streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We hebben een toegewijd team van professionals die zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Door bij ons te werken, krijg je de kans om deel uit te maken van een team van getalenteerde en ambitieuze mensen. 

Marktconform salaris

Bij Pon Logistics hechten we waarde aan onze mensen. Zij vormen de ruggengraat van onze organisatie. En die waardering laten we graag zien door middel van een marktconform salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring.

Een veilige werkomgeving

Bij Pon Logistics bouwen we dagelijks aan een gezonde, veilige en schone toekomst. Voor onszelf en voor onze omgeving. We willen in logistiek Nederland voorop lopen en ook op het vlak van QHSE (QualityHealth, Safety & Environment) een voorbeeld zijn. Dat doen we voor onze klanten, leveranciers, omwonenden én uiteraard voor onszelf. In alles wat we doen, richten we ons op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Alles zodat jij aan het einde van de dag veilig naar huis kan.

Doorgroeimogelijkheden

Pon Logistics staat voor kwaliteit in de breedste zin van het woord. We investeren in mens, proces en techniek om sneller en meer klantgericht te kunnen werken. Waarmee kunnen we onze rol als logistieke partner waarmaken. Zo investeren wij in de kennis van onze medewerkers met interne opleidingen, trainingen of workshops. Met de Pon-richtlijnen als basis, garanderen we kwaliteit en zorgen we ervoor dat we altijd de hoogste normen handhaven.

 

Merken waar wij voor werken

We zijn trots op de klanten waar we voor werken. We streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, zodat onze klanten op ons kunnen vertrouwen voor hun logistieke behoeften.  Dit zijn een paar van de mooie merken waarmee wij samenwerken.

continental-logo-png-transparent-175
porsche-logo-175
audi
caterpillar-logo-175
VW
Klantcase Swapfiets

Uitzendbureau in huis

Pon werkt voor de invulling van haar tijdelijke/vaste vacatures samen met het uitzendbureau Timing. Omdat wij dagelijks met uitzendkrachten samenwerken, heeft Timing een kantoor bij Pon Logistics in huis. Er zijn volop mogelijkheden om bij Pon Logistics aan de slag te gaan; op uitzendbasis, voor korte of langere tijd, maar vaak ook met het uitzicht op een vast dienstverband.

Veel voorkomende vacatures

Nieuwsgierig naar de vacatures? Snel aan de slag? Kijk dan op de vacaturepagina van Timing en solliciteer direct!

Verhalen van onze collega’s

Maak kennis met ons team van enthousiaste en gedreven collega’s.

Daan van der Wielen

Daan van der Wielen

“Dankzij feedback en door vooral veel te doen, heb ik al veel geleerd.”

Lees zijn verhaal

Jakob Peperkamp

Jakob Peperkamp

“Ieder jaar krijg ik de mogelijkheid om een cursus of opleiding te doen.”

Lees zijn verhaal

Voordelen

Pon Logistics biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden en voordelen voor onze medewerkers. Denk hierbij aan:

  • Een marktconform salaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • Collectieve ziektekostenverzekering;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan ons fietsplan;
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze bedrijfsfitness;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Waar kom je te werken? 

Bij Pon Logistics zijn we trots op onze vestigingen in Nederland, waaronder die in Leusden, Veenendaal en Barneveld. Deze locaties spelen een cruciale rol in ons vermogen om onze klanten in Nederland en daarbuiten te bedienen.