Duurzaamheid is echt

ingebed in elk aspect

van ons bedrijf.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Voor onze mensen, onze samenleving en onze planeet.

Verantwoordelijkheid nemen, vandaag en voor de toekomst

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat centraal in hoe we werken en hoe we naar de toekomst kijken. Het gaat erom verantwoordelijkheid te nemen: voor onze mensen, onze samenleving en onze planeet. We focussen op drie belangrijke gebieden: Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu (QHSE), Diversiteit en inclusie, en Duurzaamheid.

Veiligheidstraining

QHSE

Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu

Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons geen loze woorden. We werken elke dag hard om ervoor te zorgen dat iedereen veilig naar huis kan, onze processen soepel verlopen en we de impact op het milieu minimaliseren. Dit doen we door te zorgen dat onze teams de beste training krijgen en dat onze systemen up-to-date zijn.

Veiligheidstraining
Veiligheidstraining

De sleutel tot creativiteit en innovatie

Diversiteit en Inclusie

 

We willen dat iedereen bij Pon Logistics zich thuis voelt. Diversiteit gaat voor ons verder dan het aanvinken van een box, het is de sleutel tot creativiteit en innovatie. Een team dat de wereld weerspiegelt, kan beter voldoen aan de behoeften van onze diverse klanten.

Safety

Investeren in groene technologieën

Duurzaamheid

Duurzaamheid is echt ingebed in elk aspect van ons bedrijf. Of het nu gaat om het verminderen van afval, het besparen van energie of het investeren in groene technologieën zoals elektrische laadstations en zonnepanelen, we nemen stappen die niet alleen goed zijn voor onze bedrijfsvoering, maar ook voor de wereld om ons heen.

Safety

Samen bouwen aan een betere toekomst

MVO is voor ons een manier om te laten zien dat we onze verantwoordelijkheden serieus nemen. We geloven sterk dat door ons te focussen op QHSE, diversiteit en duurzaamheid, we niet alleen ons bedrijf vooruit helpen maar ook een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

We zetten ons in om de juiste dingen te doen. Voor onze mensen, onze klanten en de wereld. Dat is voor ons de essentie van maatschappelijk verantwoord ondernemen.