Health

SafeMove_logo

Gezondheid: Jouw welzijn, onze prioriteit

Gezondheid is meer dan alleen een agendapunt; het is de kern van ons welzijnsbeleid. Wij begrijpen dat een gezonde geest in een gezond lichaam essentieel is voor zowel persoonlijke tevredenheid als professionele succes. Daarom zetten we ons in om een omgeving te creëren die niet alleen je fysieke, maar ook je mentale welzijn ondersteunt. Door een reeks initiatieven en programma’s bieden we de middelen die nodig zijn voor iedereen om hun beste zelf te zijn, elke dag weer.

Onze aanpak voor een gezond team

Transport Management / Distributie

Voedzame maaltijden & voedingsadvies:

We geloven dat goede voeding de basis is van een gezond leven. Daarom bieden we in onze bedrijfsrestaurants een breed scala aan gezonde, voedzame maaltijden die ontworpen zijn om je energie te geven en je focus te verscherpen. Onze menu’s zijn samengesteld in samenwerking met voedingsdeskundigen, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden die goed zijn voor zowel lichaam als geest. Ook is er gratis fruit op de werkplek.

Transport Management / Distributie

Pon Fit-programma:

Ons Pon Fit-programma is ontworpen om zowel fysieke activiteit als mentale gezondheid te bevorderen. Met toegang tot fitnessfaciliteiten, groepslessen, en evenementen gericht op welzijn, bieden we een holistische benadering van gezondheid. Van yoga tot hardlopen, er is voor elk wat wils. Wij moedigen iedereen aan om deel te nemen, niet alleen om fit te blijven, maar ook om de band met collega’s te versterken.

Transport Management / Distributie

Professionele zorg & periodieke health checks:

Jouw gezondheid is onze prioriteit. Daarom bieden we toegang tot kwalitatieve gezondheidszorg, inclusief preventieve programma’s en screenings. Onze samenwerking met gezondheidsprofessionals en -organisaties zorgt ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Van regelmatige gezondheidschecks tot ondersteuning bij mentale gezondheidsuitdagingen, we staan voor je klaar.

Transport Management / Distributie

Bewustwording & preventie:

Twee keer per jaar vullen onze medewerkers een uitgebreide HSSE-checklist in. Dit initiatief zorgt ervoor dat zowel ons magazijnpersoneel als onze kantoormedewerkers bewust bezig zijn met gezondheid en veiligheid op de werkvloer. Het is een proactieve stap naar het voorkomen van werk gerelateerde gezondheidsproblemen en ongevallen.

ISO 45001

Onze implementatie van ISO 45001 onderstreept onze inzet voor een veilige en gezonde werkplek. Dit, samen met regelmatige medewerkers tevredenheidsonderzoeken en ziekteverzuimanalyse, helpt ons om een omgeving te creëren waarin iedereen kan gedijen.

Safety

Jouw welzijn, onze gezamenlijke verantwoordelijkheid

Jouw gezondheid is de basis waarop we bouwen bij Pon Logistics. We zijn toegewijd aan het creëren van een werkomgeving die niet alleen jouw professionele groei ondersteunt, maar ook actief bijdraagt aan je persoonlijke welzijn. Een gemeenschap waar zorg, ondersteuning, en welzijn centraal staan. 

#SamenVeiligJePensioenHalen