We begrijpen dat jouw

behoeften specifiek en

belangrijk zijn.

 

Diensten

Een volwaardige logistieke partner

Aangepast aan jouw behoeften, gemaakt voor jouw succes

Bij Pon Logistics doen we meer dan alleen pakketjes van A naar B verplaatsen. We begrijpen dat elke klant uniek is en dat jouw behoeften specifiek en belangrijk zijn. Dat geldt ook voor onze collega’s, die elke dag het verschil maken. Daarom bieden we een breed scala aan logistieke diensten die precies op jouw situatie zijn afgestemd. Of je nu een grote onderneming of een kleine start-up bent. Of een professional die zoekt naar een dynamische werkplek. We zorgen dat je ervaring bij ons naadloos, effectief en persoonlijk is.

Veiligheidstraining

Jouw voorraad, onze zorg

Warehousing en Fulfilment

Onze warehousing en fulfilmentdiensten zijn ontworpen om jou volledig te ontzorgen, net zoals we onze collega’s de tools en training geven om te excelleren in hun werk. We bewaren jouw producten veilig en zorgen dat ze precies op tijd bij je klanten komen. Onze magazijnen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om alles vlot en veilig te laten verlopen.
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining

Expertise in auto-logistiek

Car Terminal

Auto’s zijn meer dan vervoersmiddelen. Ze zijn vaak ook een grote investering. Wij behandelen jouw voertuigen met de grootste zorg. Van opslag tot transport, wij zorgen dat alles tip-top in orde is.

Veiligheidstraining

Samen complexe puzzels oplossen

Logistics Solutions Center

Logistiek kan ingewikkeld zijn, maar dat is juist waar we goed in zijn. We werken samen met onze klanten aan oplossingen en bieden onze collega’s de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen door aan uitdagende projecten te werken. Wij denken met je mee, van de eerste stap tot de laatste.
Veiligheidstraining
Veiligheidstraining

Wij steunen jouw supply chain

Support & Supply

Onze Support & Supply diensten zijn er om ervoor te zorgen dat jouw toeleveringsketen soepel loopt. Van het inkopen van materialen tot het managen van je leveranciers, wij ondersteunen je op elke mogelijke manier. En net zoals we jouw toeleveringsketen soepel laten lopen, ondersteunen we ook onze collega’s in hun professionele ontwikkeling, met een focus op voortdurende verbetering en succes.

Veiligheidstraining

Vertrouw op ons voor je transport

Transport Management

Ons team zorgt voor de logistiek zodat jouw producten veilig aankomen, en we zorgen even goed voor onze medewerkers, door een ondersteunende werkomgeving te bieden.

Veiligheidstraining

Maatwerk

Net als onze diensten die we afstemmen op de behoeften van onze klanten, bieden we onze medewerkers gepersonaliseerde carrièrepaden. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, en daarom zijn onze diensten dat ook niet. We luisteren naar wat je nodig hebt en passen onze diensten aan om aan die behoeften te voldoen. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze processen om jou de beste service te kunnen bieden.

Jouw partner in logistiek

Bij Pon Logistics ben je meer dan een klant of een collega. Je bent een partner. Of je nu met ons samenwerkt als klant of je bij ons team voegt, we bouwen aan langdurige relaties waarbij jouw succes ons succes is. Bij ons werk je samen met een team dat echt om jou en je bedrijf geeft.