Safety

SafeMove_logo

Safety: samen veilig, samen sterk

Bij Pon Logistics gaat het om meer dan alleen logistiek. Het welzijn van onze collega’s vormt de basis van ons succes. Ons HSE-beleid is niet alleen een set regels, maar een toewijding, nu en voor later. Wij zorgen ervoor dat je niet alleen nu een fijne werkomgeving hebt, maar dat je ook met trots kunt terugkijken.

Onze kernwaarden

Transport Management / Distributie

Passion to Perform

Wij hebben een passie om te presteren. Met onze kennis en focus weten wij al onze ambities succesvol waar te maken. Geen poespas, maar concrete resultaten. Wij bieden kwaliteit van de hoogste plank, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Zodat we nu en in de toekomst een veilige en fijne werkomgeving kunnen bieden.

Transport Management / Distributie

Trust to Act

Bij Pon zijn we een familiebedrijf. Ons team van experts is betrokken bij onze onderneming. Je kan vertrouwen op onze betrokkenheid bij het werk en elkaar. Pas als jij het goed doet, zijn wij tevreden. Je kan erop vertrouwen dat wij ons ons inzetten voor elkaar en dat doen we daadkrachtig. Een veilige werkomgeving begint immers bij jezelf!

Transport Management / Distributie

Act Responsibly

Wij ontzorgen onze klanten, zowel interne klanten binnen de Pon-familie als externe klanten. In ‘ontzorgen’, zit ook ‘zorgen voor’. Wij zorgen voor onze klanten én onze mensen. We zijn verantwoordelijk voor onze daden en de consequenties daarvan voor onze stakeholders en onze omgeving. Die verantwoordelijk leggen we niet bij een ander. Samen zorgen we ervoor dat jij veilig je pensioen kan halen.

Transport Management / Distributie

Make it Fun

Wij vinden werken met plezier een serieuze zaak. Alles wat we doen, doen we uit liefde voor ons vak. Aan inzet en gedrevenheid geen gebrek. We houden ons samen aan de regels, zodat het werk voor jou en mij leuk blijft.

 

Een veilige werkomgeving

High tech, high safety

Veiligheid is geen keuze, maar een verplichting. We investeren continu in de nieuwste technologieën en apparatuur om ervoor te zorgen dat onze medewerkers in een veilige en ergonomische omgeving kunnen werken. Van geavanceerde logistieke systemen tot ergonomische werkplekken, alles is ontworpen met de veiligheid en het comfort van onze medewerkers in gedachten.

Safety
Veiligheidstraining

Verplichte veiligheidstraining

Elke medewerker op de werkvloer krijgt een verplichte veiligheidstraining aan het begin van hun eerste werkdag. We hebben zelfs een speciale veiligheidsruimte waar medewerkers deze instructietraining kunnen volgen. Deze trainingen zijn bedoeld om veilig en efficiënt met elkaar te werken.

Melden en meten

We moedigen onze medewerkers aan om onveilige situaties en incidenten te melden. Maandelijks analyseren we alle meldingen, wat ons in staat stelt om ons te verbeteren.

Safety

Een cultuur van verantwoordelijkheid

We geloven in een gedeelde verantwoordelijkheid voor veiligheid. Van de werkvloer tot het management, we dragen allemaal bij aan een veilige werkomgeving. We moedigen iedereen aan om alert te zijn op risico’s en actief bij te dragen aan het handhaven van veiligheid in een open aanspreekcultuur.

Samen veilig ons pensioen halen

Bij Pon Logistics denken we niet alleen aan financiële stabiliteit voor de toekomst, maar ook aan fysieke en mentale gezondheid. Veiligheid is geen individuele taak, maar een collectieve verantwoordelijkheid. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving, zodat we allemaal ons pensioen veilig kunnen halen.

#SamenVeiligJePensioenHalen