Environment

SafeMove_logo

Environment: onze zorg voor de toekomst

Bij Pon Logistics nemen we onze verantwoordelijkheid voor de planeet serieus. Als essentieel onderdeel van ons HSE-beleid – Health, Safety, and Environment – begrijpen we dat duurzaamheid niet alleen een keuze is, maar een noodzaak voor nu en toekomstige generaties. Onze toewijding aan het milieu gaat verder dan woorden; het is verankerd in elke actie die we ondernemen, van efficiënte logistieke oplossingen tot de promotie van CO2-neutrale bedrijfsvoering.

Health

Een schone toekomst

We zien de toekomst positief en zijn trots op de stappen die we zetten richting een duurzamere wereld. We bieden onze klanten elektrische en hybride voertuigen, inclusief e-bikes en elektrische graafmachines, zodat ook zij kunnen vergroenen in de keten. We innoveren voortdurend om onze eigen ecologische voetafdruk te minimaliseren en bieden onze klanten duurzame oplossingen die bijdragen aan een schoner milieu.

Wij kiezen voor duurzaamheid!

We zijn een familiebedrijf en daarom is Corporate Social Responsibility in ons DNA ingebakken. We reduceren onze CO₂ uitstoot en streven naar Net-zero van onze footprint.

 

Een milieubewuste werkomgeving

We streven niet alleen naar externe duurzaamheid, maar ook naar een milieubewuste werkomgeving. Met initiatieven zoals LED-verlichting, de stimulering van elektrificatie met laadpalen op onze locaties, en het gebruik van zonne-energie en warmte-koudeopslag, verminderen we onze impact op het milieu. Onze ‘Pon aan de bak’-campagne en het gebruik van HVO brandstoffen zijn voorbeelden van hoe we afval verminderen en duurzame energiebronnen benutten.

Safety

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Bij Pon Logistics zijn we meer dan een team; we zijn een familie die gezamenlijk werkt aan een duurzame toekomst. Onze ‘Lean and Green Star’ voor duurzame mobiliteit is een bewijs van onze toewijding aan het milieu. We begrijpen dat een duurzame toekomst begint met verantwoordelijk handelen vandaag. Daarom nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan onze groene initiatieven en samen te werken aan een schonere, duurzamere wereld.

Jouw toekomst, onze toewijding

Duurzaam ondernemen gaat verder dan alleen zakendoen. Het is een belofte aan onze planeet, aan onze gemeenschap, en vooral aan de toekomstige generaties. We zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit en innovatie, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor de wereld waarin we leven. Sluit je bij ons aan in onze missie om een betere, groenere toekomst te creëren. Samen bouwen we aan een wereld waarin duurzaamheid centraal staat, voor ons en voor de generaties die volgen.

#SamenVeiligJePensioenHalen