QHSE

SafeMove_logo

Let op jezelf en elkaar

QHSE staat bij Pon Logistics voor meer dan alleen de woorden ‘Quality, Health, Safety, and Environment’. Het is een weerspiegeling van onze diepgewortelde toewijding aan het welzijn van onze medewerkers, de veiligheid van onze gemeenschap en de bescherming van onze planeet. Deze drie pijlers vormen het hart van alles wat we doen – ze begeleiden ons in onze dagelijkse werkzaamheden en inspireren ons om betere, duurzamere beslissingen te nemen. Voor ons is QHSE niet alleen een beleid: het is een belofte aan jou, aan de toekomst en aan de wereld waarin we leven. Samen bouwen aan een betere vandaag en een stralende toekomst, voor jou en met jou.

Quality

Kwaliteit als fundament

Kwaliteit is meer dan een doelstelling. Het vormt de kern van onze integriteit en de drijfveer achter onze voortdurende verbeteringen. Dit alles met het doel om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze ook te overtreffen. Dit borgen wij door:

Gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen: handhaving van de hoogste normen door naleving van ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001.
Voortdurende verbetering: regelmatige interne controles en open gesprekken om onze processen steeds verder te optimaliseren.
Training en ontwikkeling: investeringen in onze medewerkers om hun kennis en vaardigheden te verrijken, wat direct bijdraagt aan de kwaliteit van onze service.
Health
Health

Health

Een gezond team is een sterk team

Gezondheid gaat verder dan alleen fysieke welzijn. Een gezonde geest en lichaam zijn de fundering voor persoonlijke en professionele groei. Onze initiatieven op het gebied van gezondheid omvatten:

Voedzame maaltijden: gezonde, voedzame lunches om energie en focus te stimuleren en gratis fruit.
Pon Fit-programma: regelmatige fitnesssessies en activiteiten voor mentale gezondheid.
Professionele zorg: toegang tot kwalitatieve gezondheidszorg en preventieve programma's.

Safety

Veiligheid voorop

Veiligheid is de hoeksteen van onze werkzaamheden. We streven ernaar een omgeving te creëren waar iedereen zich veilig en beschermd voelt, zowel fysiek als psychologisch. Onze veiligheidsinitiatieven omvatten:

High tech, high safety: Investeringen in de nieuwste veiligheidstechnologieën en -apparatuur.
Veiligheidstrainingen: Regelmatige trainingen en workshops over veilig werken.
Ergonomische werkplekken: Van logistieke systemen tot ergonomische werkplekken, alles is ontworpen met jouw veiligheid en comfort in gedachten.
Safety

Environment:

Duurzaamheid en zorg voor onze planeet

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij geloven dat het zorgen voor onze planeet hand in hand gaat met het zorgen voor onze mensen en gemeenschap. Onze milieuvriendelijke initiatieven zijn:

Groene logistiek: inzetten op duurzame logistieke oplossingen en reductie van onze ecologische voetafdruk.
Energie-efficiëntie: verbetering van energie-efficiëntie in onze gebouwen en voertuigen.
Afvalbeheer en recycling: initiatieven voor verminderen, hergebruiken en recyclen van afval in onze operaties.

Jouw toekomst bij ons

Wees niet alleen nu onderdeel van een geweldige werkomgeving, maar kijk ook later terug op een fijne carrière en geniet van een welverdiend pensioen. Bij Pon Logistics ben je niet alleen een collega, maar een familielid waarvoor gezorgd wordt.

#SamenVeiligJePensioenHalen