Een nieuw thuis bij Pon Logistics voor Laura Gomane

Drie jaar geleden koos Laura Gomane voor een nieuw begin in Nederland. “In Letland ging alles dicht door Covid en was er nauwelijks werk, daarom besloot ik om een nieuw avontuur in Nederland aan te gaan.” Zonder ervaring in de logistiek of kennis van fietsen stapte ze binnen bij Pon Logistics. Vandaag de dag is ze een onmisbaar lid van het team, met een centrale rol voor klant Swapfiets.

Leren op de werkvloer

Toen Laura begon in Barneveld, sprak ze geen Nederlands en was de wereld van logistiek nieuw voor haar. Toch zag Pon Logistics haar potentieel. Ze kreeg een interne opleiding waar ze van a tot z leerde over het opbouwen en repareren van fietsen. Een mooie start om te groeien in haar rol. “Ik had geen idee wat mij te wachten stond en vond het in het begin erg zwaar. Voornamelijk door het gewicht van de fietsen. Door goede begeleiding ken ik nu elk detail van het vak.”

 

Een warm welkom

Wat Laura het meest waardeert aan haar werk bij Pon Logistics is de inclusieve bedrijfscultuur. “Mijn collega’s spreken Engels met mij, wat de communicatie makkelijker maakt. Ook is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht.” De sfeer is goed en de balans tussen werk en privé staat voorop. “Als ik een dag vrij nodig heb, wordt er altijd met mij meegedacht.”

Laura’s band met haar collega’s gaat verder dan alleen haar werk. Ze benadrukt hoe fijn het is om deel uit te maken van een team dat samenwerkt, samen groeit én samen plezier maakt. “We helpen elkaar en er is altijd ruimte voor een praatje of een grapje.”

“Ze kijken hier naar hoe graag je wilt leren en werken. Als je dat laat zien, krijg je alle kansen om te groeien.”

Groei en mogelijkheden

Bij Pon Logistics worden medewerkers gewaardeerd op basis van hun inzet en niet op hun vooropleiding. “Ze kijken hier naar hoe graag je wilt leren en werken. Als je dat laat zien, krijg je alle kansen om te groeien.” Ze voelt zich vrij en gewaardeerd, een gevoel dat versterkt wordt door de openheid en de toegankelijkheid van iedereen, van collega’s tot teamleiders. Een omgeving waarin iedereen met de juiste ondersteuning en kansen kan groeien.

 

Is je interesse gewekt en wil je werken bij Pon Logistics?

Bekijk al onze vacatures