Alle onderdelen die onze klanten nodig hebben voor aflevering, onderhoud en reparatie worden door Pon Logistics ontvangen, beheerd en uitgeleverd. Vandaag besteld is morgen in huis. Alle orders worden 's nachts bij onze dealers aangeleverd. 

U kunt bij ons terecht voor een logistiek totaalpakket:

  • Opslag en distributie van goederen
  • Voorraadbeheer
  • Continue optimalisatie van logistieke processen

Opslag en distributie van goederen

De opslag en distributie van uw goederen is bij ons in goede handen. Alle soorten en maten goederen zijn welkom. De 5 vestigingen in Midden en Oost-Nederland van Pon Logistics zijn volledig beveiligd en efficiënt ingericht. De totale warehouse opslagcapaciteit is 100.000 m2. U bepaalt het levermoment: ‘s nachts of overdag.

Voorraadbeheer

Naast de opslag en de distributie nemen wij u graag het voorraadbeheer uit handen, zodat u zich op uw kerntaken kunt richten. Intelligent voorraadbeheer garandeert u tijd- en kostenbesparing. Wij weten precies wat er op voorraad is en schatten, gebaseerd op rapportages, in wat de vraag wordt. Hiermee voorkomen we grote voorraden en daarmee kapitaalbeslag.

Continue optimalisatie op onze logistieke processen

In een snel veranderende wereld is het van belang om vooruit te kijken en continu te ontwikkelen en te verbeteren. Onze specialisten van het Logistics Solutions Center zorgen voor voortdurende optimalisaties. Dit alles maakt dat u met een kwalitatief hoogstaande, betaalbare én snelle partner samenwerkt.

Tevreden klant

Dat  onze klant tevreden is, dat is waar het bij ons om draait. Onze passie voor het vak is kenmerkend. U kunt vertrouwen op de jarenlange ervaring de we in huis hebben. Wij weten wat voor u belangrijk is en wat er in de markt speelt.

Met de prachtige merken als Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Motrac-Linde, Caterpillar, MAN en Continental hebben wij inmiddels langdurige relaties.
Voor nieuwe klanten maken we graag ruimte. Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Warehousing Warehousing

Contact

Bel +31 33 4949512

E-mail
Content

Bekijk hier de nieuwe video’s van Pon Logistics