Het mannetje van alles, Mohammed Aaloul

Bijna 50, gezegend met 4 dochters en jong van geest. We hebben het over: Mohammed Aaloul. Een actieve, enthousiasteling die zijn hart en ziel in zijn werk bij Pon Logistics legt. Begonnen als uitzendkracht in Barneveld en uitgegroeid tot teamleider en preventiemedewerker in Almere.  

Op de juiste plek

Hoewel hij begon als uitzendkracht bij de autobanden in Barneveld, zat hij daar niet helemaal op zijn plek. Toen in 2016 de kans voordeed om naar Almere te verhuizen, pakte hij die gelijk aan. “Ik ben niet bang voor nieuwe dingen, ik hou wel van verandering. Dus toen ik naar Almere kon, dacht ik: waarom niet?”  Op zijn eerste werkdag wist hij het al: ‘Ik heb mijn plekje gevonden!’ Hij geniet van de diverse werkzaamheden, de sfeer en zijn team.  

Het mannetje van alles

Door zijn collega’s wordt hij liefkozend het “mannetje van alles” genoemd, omdat hij overal te vinden is, of het nu bij de retouren, het inpakken of picken van orders is. Wat Mohammed het allerleukst vindt aan zijn werk bij Pon Logistics, is de connectie op de werkvloer. “Ik sta het liefst op de werkvloer. Zij aan zij met mijn collega’s, genietend van de directe interactie en samenwerking.” Zijn enthousiasme, behulpzaamheid en inzicht maakten hem de ideale kandidaat voor de functie van teamleider. En het mooie is dat hij zijn eigen ervaring op de werkvloer kan meenemen in zijn functie.

“Ik ben altijd in voor een praatje, maar als het werk gedaan moet worden, zet we samen de schouders eronder en cheffen we het.”

Een familie

Ondanks zijn functie en werkzaamheden, blijft Mohammed onderdeel van het team. Op het werk noemen ze hem daarom ook Mo, want dat is het gevoel dat hij zijn collega’s geeft. Zijn team is onderdeel van zijn familie voor wie hij te allen tijde klaar staat. “Ik ben altijd in voor een praatje, maar als het werk gedaan moet worden, zet we samen de schouders eronder en cheffen we het. Ik zorg voor mijn team. Ik zie ze zo vaak, ze voelen net als familie.”

Nog niet uitgeleerd

Maar Mohammed is nog lang niet uitgeleerd. Zijn inzet en enthousiasme om altijd te blijven groeien en leren blijven niet onopgemerkt. Zijn leidinggevende Alex van Dijk was volgens Mohammed de inspiratie en drijfveer voor zijn ontwikkeling. “Bij Pon Logistics zijn er genoeg mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, ongeacht je leeftijd of achtergrond. Met een goede collega zoals Alex die je daarin motiveert en steunt, is niks onmogelijk.” Inmiddels is hij ook Bhv’er, opleider interne transport en medewerker luchtvracht alsook preventiemedewerker. En daar stopt hij niet. Aan ambities geen tekort. “Met koffie als mijn tweede vrouw, heb ik nog genoeg energie voor meer.”

Een waardevolle aanwinst

Het feit dat Mohammed zo’n positieve houding heeft ten opzichte van zijn werk en zijn collega’s, is iets dat opvalt bij iedereen die hem kent. Zijn collega’s beschrijven hem als een betrouwbare en hardwerkende persoon, maar ook als iemand die altijd bereid is om anderen te helpen en een goed gesprek te voeren. Zijn positieve instelling en betrokkenheid bij het welzijn van zijn team en het bedrijf maken hem tot een waardevolle aanwinst voor Pon Logistics en een inspiratie voor zijn team.

Maar wat het meest opvalt aan Mohammed, is zijn oprechte enthousiasme en passie voor zijn werk. “Ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk, het werk houdt je jong en de collega’s maken het beter. Ik zie overal het leuke wel in. Mijn leven is compleet!”

 

Is je interesse gewekt en wil je werken bij Pon Logistics?

Bekijk al onze vacatures