Nieuws

De Losplaats in actie in Leusden

22-03-2024

De Losplaats in actie in Leusden

Bij Pon Logistics houden we van aanpakken, zeker als het om onze omgeving gaat. Dagelijks zien onze collega’s op de Losplaats in Leusden afval liggen langs de Ben Pon Baan. Daarom hebben we besloten om mee te doen aan ‘Opgeruimd Leusden’. Deze opruimactie wordt normaal op zaterdag gehouden, maar omdat wij dan gesloten zijn, gingen we donderdag 20 juni enthousiast aan de slag.

Opgeruimd Leusden

Gewapend met spullen van ‘Opgeruimd Leusden’, hebben onze collega’s van de Losplaats de Ben Pon Baan weer schoon en netjes gemaakt. Het was mooi om te zien hoe iedereen de handen uit de mouwen stak voor een schonere omgeving.

Elke dag duurzaam

Deze opruimactie laat zien dat we niet alleen bezig zijn met ons werk, maar ook met het verbeteren van onze leefomgeving. Duurzaamheid zit in ons bloed en dat uit zich in alles wat we doen. Iedere dag opnieuw zetten we ons in voor een betere en schonere toekomst.

Samen sterk

We zijn trots op onze collega’s van de Losplaats en blij dat we samen het verschil kunnen maken. We blijven ons inzetten voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Want het juiste doen, dat is voor ons de enige manier van werken.

Samen zorgen we voor een schonere en duurzamere toekomst.

Share: