Dealeropslag

Beveiligde dealeropslag

Ben jij een autodealer? Dan wil je dat jouw auto’s goed beveiligd worden nadat deze uit de fabriek komen. Bij Pon Logistics mag je rekenen op de best mogelijke beveiliging. In ons proces bereikt elk van jouw voertuigen ons per trein of trailer, rechtstreeks uit de fabriek. Bij aankomst ondergaat de auto een ingangscontrole en voorzien we deze van een tag. Jij, als dealer, kunt nu de exacte locatie en de huidige fase van het proces van de auto zien door simpelweg te scannen.

Beveiligde dealeropslag

Tijdens de opslagperiode voeren we strikt de onderhoudsprogramma’s uit die de fabriek heeft voorgeschreven. De auto’s staan veilig opgeslagen op ons terrein tot het moment van aflevering. Ons terrein biedt optimale beveiliging van jouw voertuigen.

Kentekenproductie

Jouw voertuigen zijn optimaal beveiligd

De bescherming van jouw waardevolle voertuigen is in onze dealeropslag de belangrijkste prioriteit. Ons terrein is 24/7 beveiligd met geavanceerde camera’s en toegangscontrolesystemen. Je kunt met een gerust hart vertrouwen op de veiligheid van je voertuigen. We weten hoe belangrijk het is om jouw investering te beschermen.

Je mag rekenen op efficiënte onderhoudsprotocollen

Wij begrijpen dat tijd kostbaar is in de autowereld. Daarom voeren we tijdens de opslagperiode niet alleen de fabrieksonderhoudsprogramma’s uit, maar we optimaliseren ook het proces. Je voertuigen worden in de juiste volgorde en efficiënt behandeld, zodat ze snel gereed zijn voor aflevering.

warehousing-pon

Je hebt alles realtime bij de hand

Bij ons ben je altijd in de driver’s seat. Dankzij ons geavanceerde scantechnologie kun je de status van elk voertuig volgen wanneer je maar wilt. Zo blijf je volledig op de hoogte van de voortgang en kun je je klanten nauwkeurige informatie geven.

 

Je kan ons altijd bereiken

Onze dealeropslag gaat verder dan alleen opslaan en onderhouden. We streven naar een partnerschap met jou, waarbij we streven naar jouw succes. Heb je vragen, wil je sparren of heb je advies nodig? Dan staat ons team klaar om jou te ondersteunen en te adviseren, zodat jij het meeste uit je vloot kunt halen. Zo gaan we samen voor het succes van jouw autodealerschap.

 

Wil je meer weten?

Wil jij als autodealer meer weten over de mogelijkheden van dealeropslag bij Pon Logistics of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op en geef jouw autodealerschap een voorsprong. We helpen je graag!