Adrian van Langevelde: twintig jaar vol passie en logistiek talent

Maak kennis met Adrian van Langevelde, een ervaren professional in de logistieke wereld met een carrière van twintig jaar. In 2001 begon hij aan zijn logistieke avontuur en 20 jaar later zit hij nog steeds op zijn plek. Naast zijn werk bij Pon Logistics Veenendaal is hij ook een toegewijde echtgenoot en trotse vader van twee kinderen.  

Pon 2023 – Credits Sven Scholten (LR)-62

Terug naar het begin

Laten we teruggaan naar het begin. Adrian is al sinds 2001 lid van het Pon Logistics-team. Hij begon zijn avontuur in Leusden. In 2003 kreeg hij de kans om in dienst te treden bij Pon Logistics in Leusden, en die kans greep hij met beide handen aan. Sinds 2012 werd hij af en toe projectmatig ingezet in het magazijn in Veenendaal als logistiek medewerker. Sinds 2013 is hij werkzaam in Veenendaal en heeft niet alleen hij, maar ook het magazijn in Veenendaal en grote groei meegemaakt. 

 

Een transformatie in Veenendaal 

Adrian heeft door de jaren heen zijn stempel gedrukt op het magazijn in Veenendaal, dat een opmerkelijke transformatie heeft ondergaan. “Ik werkte hier al voordat we met externe klanten werkten. En sindsdien is er veel veranderd”, herinnert hij zich. Wat ooit begon als een klein team van vijf personen, is nu uitgegroeid tot een groep van twintig. Ook op het gebied van klanten is er sprake van groei. “Ik herinner me nog onze eerste externe klant, Weener Plastics. Ik heb zelfs geholpen bij de opstart en implementatie van onder ander Aluca en Swapfiets. Destijds hadden we nog veel ruimte. Tegenwoordig werken we nauw samen met Molgen, BBB, Weener, Check en Shuttle. De rollen zijn omgedraaid: vroeger zei iedereen ‘Stuur het maar naar Veenendaal’, maar nu zijn wij degene die beperkte ruimte hebben.” 

“De locatie, het team en de werkzaamheden: elke dag ga ik nog steeds met een enorme dosis plezier naar mijn werk.”

Elke dag met plezier 

Na het verwerven van senioriteit in zijn functie, kwam er een nieuwe uitdaging op zijn pad. Die uitdaging vond hij in de rol van teamleider. Dat dit dé functie voor hem was kan zijn team bevestigen. Toen hij vertelde over zijn nieuwe functie reageerde iedereen enthousiast. En Adrian zelf? Die is helemaal in zijn element. “De locatie, het team en de werkzaamheden: elke dag ga ik nog steeds met een enorme dosis plezier naar mijn werk.” 

Is je interesse gewekt en wil je werken bij Pon Logistics?

Bekijk al onze vacatures