Nieuws

Pon Logistics Apeldoorn

01-10-2023

Pon Logistics opent een nieuwe vestiging in Apeldoorn


Op 1 oktober hebben we de deuren geopend van onze nieuwe locatie op de Woudhuizermark 77 in Apeldoorn. Deze vestiging zal uiteindelijk onze vestiging in ‘s-Heerenberg vervangen. Met een indrukwekkende oppervlakte van maar liefst 25.000 m² is dit nieuwe filiaal een welkome aanvulling op onze reeds bestaande capaciteit.

Compleet serviceaanbod
In de Apeldoornse vestiging zullen we alle activiteiten binnen ons vakgebied uitvoeren, variërend van warehousing tot handling en e-fulfilment, alles om onze klanten de beste service te bieden. Wat deze plek nog specialer maakt, is dat het volledig voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen. We vertrouwen op groene energiebronnen zoals zonnepanelen en warmtepompen. Met deze nieuwe locatie willen we benadrukken dat logistiek, bedrijfsgroei en duurzaamheid perfect samengaan.

Logistieke hart
Bij Pon Logistics staat flexibiliteit hoog in het vaandel, en deze nieuwe vestiging op een van de belangrijkste logistieke knooppunten van Nederland onderstreept dat nogmaals. Voor onze klanten betekent deze nieuwe vestiging in Apeldoorn een wereld van mogelijkheden. Het pand is strategisch gelegen in het hart van Nederland, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Vanaf de A1 en A50 rijd je moeiteloos het terrein op. Bovendien heeft het pand maar liefst 24 laaddocks, wat betekent dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. We kijken er enorm naar uit om hen hier te verwelkomen!

Medewerkers centraal
Natuurlijk denken we ook aan onze geweldige medewerkers. Met dit ruimere pand hebben we meer mogelijkheden voor werkgelegenheid gecreëerd. De centrale locatie in Apeldoorn maakt het voor onze medewerkers veel gemakkelijker om hier te werken. Maar maak je geen zorgen als je momenteel in ‘s-Heerenberg werkt; er is de mogelijkheid om met ons mee te verhuizen. Bovendien zijn medewerkers van onze andere locaties van harte welkom in Apeldoorn. Bij Pon Logistics staan we garant voor een veilige en prettige werkomgeving, waar dan ook. Samen met onze klanten en medewerkers kijken we uit naar een veelbelovende toekomst op deze geweldige locatie in Apeldoorn.

Wil je meer weten over deze nieuwe vestiging? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We delen graag alle spannende details met je!

Share: