Magazijn opslag

Flexibele opslagcapaciteit

Onze magazijnen zijn ingericht voor bulk- en palletopslag, de traditionele wijze van opslag. Vaak gaat het hierbij om producten met een (flexibele) ruimte-vraag, waarbij wisselende voorraden voor pieken en dalen in de vraag naar opslagcapaciteit zorgen.

Wij komen uit de automotive en weten als geen ander hoe we de processen voor deze veranderende vraag moeten inrichten. We hebben ruimte beschikbaar of creëren ruimte, of het nu gaat om korte- of lange termijn opslag. We werken met teams, die flexibel over de verschillende op- en overslag magazijnen ingezet worden.

warehousing-pon
warehousing-pon

24/7 inzicht dankzij slim voorraadbeheer

We nemen u het voorraadbeheer uit handen. Door ons warehouse management systeem heeft u dag en nacht inzicht in uw voorraad en zorgen wij dat uw goederen altijd op afroep beschikbaar zijn.

Op zoek naar flexibele opslag?

Neem contact met ons op en we gaan samen op zoek naar de mogelijkheden.

KLANTCASE

Opslag en handling Smurfit Kappa Hexacomb

Per 1 augustus 2019 wordt één van onze locaties gebruikt voor de opslag van Hexacomb (honingraatkarton) van Smurfit Kappa. De ruimte van ongeveer 1.000 tot 1.500 meter, dient als opslag voor karton voor de glasindustrie wat in Ermelo wordt geproduceerd.

A9Riwd9wj_h1hljr_f0420