Klantcase

Opslag en handling Smurfit Kappa Hexacomb

Per 1 augustus 2019 wordt één van onze locaties gebruikt voor de opslag van Hexacomb (honingraatkarton) van Smurfit Kappa. De ruimte van ongeveer 1.000 tot 1.500 meter, dient als opslag voor karton voor de glasindustrie wat in Ermelo wordt geproduceerd.

A9Riwd9wj_h1hljr_f0420

In contact gekomen

We zijn in het voorjaar van 2019 met Smurfit Kappa in contact gekomen via onze transporteur Koopman Transport. Het bedrijf zocht op korte termijn een nieuwe opslagplaats. Binnen drie weken hebben we het magazijn heringericht en in gebruik genomen.

logistiek_linegraphic_pon_logistics
warehousing bulk

Afwijkende handling

De volumineuze, lichtgewicht Hexacomb verpakkingsmaterialen worden gebruikt voor het transport van kwetsbare goederen. Dat vraagt om een voorzichtige, maar ook een afwijkende handling. Daarnaast wijkt de palletmaat die Smurfit Kappa gebruikt voor het opslaan van hun verpakkingsmaterialen sterk af van de gebruikelijke maten. Pallets kunnen een lengte hebben van 3.60 meter. Door de inzet van onze flexibele teams en de slimme logistieke oplossingen die Pon Logistics biedt, hebben we de klant kunnen helpen; snel, flexibel en met een hoge betrouwbaarheid.​

Samenwerking

Een prima samenwerking die berust op vertrouwen en kennis van elkaars processen. Het loop gesmeerd voor beide partijen.

Over Smurfit Kappa

Smurfit Kappa Group is een Ierse multinational die onder andere (golf)karton, verpakkingen en houtproducten produceert. Smurfit Kappa is in 35 landen actief en beschikt over 370 fabrieken. Wereldwijd werken er zo’n 46.000 mensen voor het bedrijf. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dublin.

Voor nieuwe klanten maken we graag ruimte.

Interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.