Nieuws

22 april 2020

Nieuwe website voor Pon Logistics

Het logistieke totaalconcept in een nieuw jasje.

Onze nieuwe website is live! We hebben ons logistieke totaalconcept in een nieuw jasje gestoken. En daar zijn we trots op!


De uitdaging

Onze oude website was sinds 2014 in de lucht en heeft in 2016 een kleine (technische) update gehad. Ondanks deze update bleef de site erg statisch en traditioneel. Qua content was de site functioneel en informatief, maar zeker niet wervend. En omdat steeds meer bedrijven buiten het Pon netwerk de weg naar ons weten te vinden, willen we dat ook meer naar buiten uitdragen.

De aanpak

Een nieuwe website was nodig om deze slag te maken. Zowel technisch als het design. En de bestaande content moest wervend herschreven worden. We zijn gaan ontwerpen, bouwen, content optimaliseren en hebben nieuwe beeldmateriaal geschoten. Met zelf een videoheader!

Met deze nieuwe website kunnen wij onze dienstverlening en bedrijf nog beter in beeld brengen. Het laat de diversiteit van Pon Logistics zien, van Warehousing en de Car Terminal tot en met onze Logistics Solutions. En we laten zien voor welke klanten wij deze mooie werkzaamheden verrichten!

 

 

Deel dit bericht op: