Montage & Inbouw

Leerinbouw

Op onze Car Terminal personaliseren we de voertuigen naar de wens van de berijder. Zo monteren wij lederen interieurs met een ruim aanbod aan stiksels, logo’s en kleuren. Dit doen wij voor personenauto’s, maar ook voor Volkswagen bedrijfswagens en MAN trucks.

warehousing-pon
warehousing-pon

Seriematige inbouw

We voorzien auto’s van de benodigde aanpassingen of doen accessoire-inbouw. Dit doen we voor grote en voor kleine series. Voorbeelden hiervan zijn modelintroducties, actiemodellen of klantspecifieke inbouw voor grote wagenparkbeheerders.

 

Bedrijfswageninrichting

De Volkswagen Caddy kunnen we naast het fabrieksschot ook voorzien van een luxe tussenschot. Voor de Volkswagen Transporter is de inbouw van een dubbele cabine mogelijk. Hierbij is er, voor maximaal comfort, keuze uit drie uitrustingsniveaus van de tweede zitrij.

Bedrijfswagen inrichting

De Volkswagen Caddy kunnen we naast het fabrieksschot voorzien van een luxe tussenschot. Voor de Volkswagen Transporter is de inbouw van een dubbele cabine mogelijk. Hierbij is er, voor maximaal comfort, de keuze uit drie uitrustingsniveaus van de tweede zitrij.

warehousing-pon
warehousing-pon

Kentekenproductie

Voor de Pon dealers verzorgen we het hele productieproces van de kentekenplaten volgens de wettelijke normen en richtlijnen van de RDW. Daar registreren we de kentekenplaten in combinatie met het chassisnummer. Alle materialen, zoals een kentekenpers en machine hebben we in eigen beheer.

Wassen & poetsen

Met de grootste zorg leveren wij de auto’s bij de dealer af. Dat betekent door de wasstraat en nog even poetsen. Zo staat bij ons iedere auto glanzend klaar voor vertrek.

warehousing-pon

Met deze klanten werken we al samen.

continental-logo-png-transparent-175
porsche-logo-175
audi-logo-175
caterpillar-logo-175
volkswagen-3-logo-png-transparent-175