Orderpicking

Orderpicking op zijn best

Orderpicking vormt een brug tussen jouw voorraad en het moment waarop producten bij jouw klanten terechtkomen. Een gestroomlijnde orderpicking zorgt voor een vlekkeloze doorstroming van jouw goederen, minimaliseert vertragingen en vergroot de klanttevredenheid.

Bij orderpicking worden de juiste producten uit de voorraad gehaald om aan de bestellingen te voldoen. Het proces van orderpicking omvat verschillende stappen die zorgvuldige planning, organisatie en uitvoering vereisen. Denk hierbij aan orderverzameling, locatie identificatie, verificatie en kwaliteitscontroles en verpakkingsvoorbereiding.

Efulfilment

Het belang van orderpicking kan niet worden onderschat, omdat het de snelheid, nauwkeurigheid en klanttevredenheid beïnvloedt. Wij begrijpen dit belang en bieden geavanceerde orderpickingoplossingen die jouw fulfilmentproces naar een hoger niveau tillen.

Snelle orderafhandeling

Onze orderpickers zijn getraind in het snel en efficiënt verzamelen van producten uit de voorraad. Dankzij geavanceerde orderpickingtechnieken en een gestroomlijnd proces kunnen we een snelle orderafhandeling garanderen, waardoor jouw klanten hun bestellingen snel ontvangen.

Kwaliteitscontrole

Ons team voert strikte kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat de juiste producten worden verzameld en dat de orderinformatie accuraat is. Dit minimaliseert fouten en vermindert het risico op verkeerde leveringen.

Optimalisatie van looproutes

Wij maken gebruik van geoptimaliseerde looproutes en logistieke strategieën om de efficiëntie van het orderpickproces te maximaliseren. Hierdoor worden onnodige afstanden en vertragingen geminimaliseerd, wat resulteert in een verbeterde productiviteit en tijdsbesparing.

Flexibiliteit

We begrijpen dat elk product anders is en mogelijk speciale behandeling vereist tijdens het orderpickproces. Ons team is goed uitgerust om aan deze behoeften te voldoen, of het nu gaat om het picken van kwetsbare items, het verzamelen van productbundels of het verwerken van speciale verzoeken.

Orderconsolidatie

Indien nodig kunnen we meerdere bestellingen consolideren tijdens het orderpickproces. Dit vermindert het aantal pickbewegingen en optimaliseert de efficiëntie van het verzendproces, wat leidt tot lagere verzendkosten en een verbeterde klanttevredenheid.

Mens, proces en techniek

Het efficiënt uitvoeren van het orderpickingproces is van cruciaal belang voor een snelle en nauwkeurige orderafhandeling. Het vereist goed getraind personeel, geoptimaliseerde magazijnindeling, gebruik van technologische hulpmiddelen en duidelijke orderinstructies. Bij Pon Logistics hebben we de expertise en middelen om dit proces te stroomlijnen en de efficiëntie van jouw fulfilmentoperaties te verbeteren.

blauwe-pijltje25

Meer weten over de mogelijkheden?

Bereik nieuwe hoogten in jouw fulfilmentproces met onze geavanceerde orderpicking. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen. Samen kunnen we jouw fulfilmentoperaties optimaliseren en jouw klanten een moeiteloze ervaring bieden.

Warehousing

Ik heb een vraag over:(Vereist)

Fulfilment center Nederland 

Bij Pon Logistics begrijpen we dat logistiek een cruciaal onderdeel is van een succesvolle webshop. Daarom bieden we een complete fulfilmentoplossing aan die jouw bedrijf ontzorgt en helpt groeien. Met onze strategisch gelegen locaties in Nederland, waaronder Leusden, Almere, Veenendaal en Barneveld, kunnen we een snelle en efficiënte distributie binnen Nederland realiseren. 

TitleAddress Description
's-Heerenberg
Weteringstraat 19, 7041 GW 's-Heerenberg, Nederland

Pon Logistics
Weteringstraat 19
7041 GW ‘S-HEERENBERG
+31 (0)314 674088

Barneveld
Nijverheidsweg 50, 3771 ME Barneveld, Nederland

Pon Logistics
Nijverheidsweg 50
3771 ME BARNEVELD
+31 (0)342 497312

Veenendaal
Arsenaal 2, 3905 NN Veenendaal, Nederland

Pon Logistics
Arsenaal 2-A
3905 NN VEENENDAAL
+31 (0)318 512145

Leusden
Zuiderinslag 10, 3833 BP Leusden, Nederland

Pon Logistics
Zuiderinslag 10
3833 BP LEUSDEN
+31 (0)33 4949512

Almere
Rondebeltweg 41, 1329 BP Almere, Nederland

Pon Logistics
Rondebeltweg 31-51
1329 BP ALMERE
+31 (0)88 7377500