Werken bij Pon op uitzendbasis

Wil jij werken voor merken zoals Porsche, Volkswagen, Caterpillar en Continental? Dan start jouw nieuwe uitdaging bij Pon Logistics, een van de grootste familiebedrijven van Nederland. Kiezen voor Pon Logistics is kiezen voor leuk en afwisselend werk in de logistiek. Met goede arbeidsvoorwaarden en aandacht voor talent. Vast, tijdelijk, fulltime of parttime, het kan allemaal. Met veel aandacht voor opleiden en jouw ontwikkeling. Werk je hard en ben je gemotiveerd? Dan zijn er volop kansen om bij Pon Logistics door te groeien.

Samenwerking met 2 partners

Pon werkt voor de invulling van haar tijdelijke/vaste vacatures samen met 2 uitzendbureaus, Randstad en Unique. Omdat wij dagelijks met uitzendkrachten samenwerken, hebben beide bureaus een kantoor bij Pon in huis! Er zijn dus volop mogelijkheden om via Randstad of Unique bij Pon aan de slag te gaan. Op uitzendbasis, voor korte of langere tijd, maar vaak ook met het uitzicht op een vast dienstverband.

Veel voorkomende vacatures

Nieuwsgierig naar de vacatures? Wil je snel aan de slag? Kijk dan op de vacaturepagina’s van Randstad en Unique en solliciteer direct!
www.randstad.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/pon-logistics
unique.nl/werken-bij/pon-logistics-vacatures

Contact

Bel +31 33 4949512

E-mail
Content

Bekijk hier de nieuwe video’s van Pon Logistics