Heeft u een webshop, dan bieden wij u een compleet logistiek pakket aan. Pon Logistics handelt het volledige traject van order tot retour voor u af. Bestelt uw klant voor 22.00 uur, dan wordt het pakketje de volgende dag afgeleverd. 

E-Fulfilment bij Pon Logistics
E-fulfilment bij Pon Logistics betekent eigenlijk eenvoudig gezegd de volledige afhandeling van orders uit webshops. Het zijn in dit geval orders die via webshops van onze klanten in het warehouse management systeem (WMS) worden geplaatst.

Ons proces begint bij het ontvangen van de goederen, deze worden geregistreerd en krijgen een plaats in een van onze warehouses. In het warehouse waar we de artikelen opslaan, worden de orders gepicked, verpakt, geadresseerd en voorzien van een pakbon. Wij beheren en beheersen het hele logistieke proces, vanaf de plaatsing van een order in de webshop tot en met het overhandigen van de bestelling door de bezorgende partij. 

Daarnaast bieden wij als extra service voor onze klanten tevens de retourenverwerking, reclamaties etc. aan. De juiste afhandeling hiervan in combinatie met het goed communiceren, is een vereiste voor een goed proces en kan veel tijd, geld, moeite en frustratie schelen voor u als klant. 
Meer weten over onze e-fulfilment oplossingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

E-fulfillment

Contact

Bel +31 33 4949512

E-mail
Content

Bekijk hier de nieuwe video’s van Pon Logistics