Pon Logistics en HSSE

Pon Logistics is in beweging. Er is een groeiende diversiteit aan activiteiten op en buiten onze kantoren, magazijnen en werkplaatsen. Werknemers, klanten, overheden en omgeving stellen strengere eisen aan wat we leveren en hoe we dat leveren. Ons werk wordt dus complexer. Kwaliteit is daarbij de sleutel, maar waar staat kwaliteit voor? Heeft dit te maken met hoe goed we onze diensten leveren aan klanten of hoe opgeruimd onze werkplek is? Dit heeft er ook mee te maken, maar wij geloven dat echte kwaliteit leveren verder reikt. Kwaliteit is voor ons ook dat onze mensen gezond en veilig thuis komen. Dat we in een veilige werkomgeving onze prestaties kunnen leveren en dat we laten zien hoe wij niet alleen zorgen voor onszelf, maar ook voor onze leefomgeving en onze kinderen. Nu en in de toekomst! Daarom geloven we dat het tijd is om onze aandacht voor gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieu binnen onze organisatie verder te vergroten. En daar hebben we iedereen in onze organisatie voor nodig. 

Health, Safety, Security en Environment 

Al Jaren wordt door medewerkers van Pon Logistics veel tijd en energie gestoken in een gezonde en veilige werkomgeving waar kwaliteit centraal staat. Inmiddels heeft deze aandacht een structurele plek gekregen onder de noemer van HSSE (Health, Safety, Security en Environment). Veel HSSE voorzieningen zijn inmiddels aanwezig: systemen, procedures en de aanwezigheid van HSSE vertegenwoordigers. Belangrijke stappen zijn dus de afgelopen jaren gemaakt en met dit fundament zijn wij klaar voor de volgende stap.

Gezonde, veilige en schone toekomst

Wij willen met trotst kunnen vertellen dat we binnen Pon Logistics samen iedere dag bouwen aan een gezonde, veilige en schone toekomst. Voor onszelf en voor onze omgeving. We willen in logistiek Nederland voorop lopen en ook op het vlak van HSSE een voorbeeld zijn. Om deze ambitieuze doelstelling te halen, focussen wij ons in het beleid juist ook op onze mensen en het gedrag. Want procedures is één, maar het succes van HSSE wordt bepaald door onze mensen. Wij maken gevaarlijke situaties bespreekbaar en handelen daarnaar. Voor onze klanten, leveranciers en voor onszelf.  
 

Meer over HSSE Meer over HSSE

Contact

Bel +31 33 4949512

E-mail
Content

Bekijk hier de nieuwe video’s van Pon Logistics