Pon Facilities

Nieuwsbrief Pon Facilities

Nummer 1 / Artikel 5 / 2020

Verhuizing Pon IT naar Almere

De kerstvakantie stond voor Pon IT in het teken van de verhuizing naar Almere. In het pand waar voorheen Pon Holding was gevestigd zijn ruim 60 werkplekken gecreëerd. Suzanne Heitink heeft zich samen met een werkgroep vanuit Pon IT beziggehouden met de verhuizing.  

Bouwtechnisch hoefde er aan het pand niets te gebeuren. Wel zijn de binnenwanden en plafonds opnieuw geschilderd en is er een upgrade van de inrichting geweest. Hiervoor heeft het projectteam samen met leverancier OCS+ Steelcase een ontwerp gemaakt. Van overlegplekken tot stilteplekken, van een opgefriste ontvangst tot game-room, het pand is weer van alle gemakken voorzien.

“Wij ervaren onze nieuwe locatie als erg inspirerend. Het nodigt uit om makkelijker samen te werken met de diverse teams. We zoeken elkaar echt op! Suzanne heeft ons volledig ontzorgd en ons echt geholpen stappen te maken in de nieuwe werkomgeving en inrichting.” Vivien Valentino (Management Assistent Pon IT B.V.). 

Impact overgang T6 naar T6.1
Impact overgang T6 naar T6.1

Op 23 en 24 december heeft de verhuizing plaatsgevonden. Symbolisch heeft Pon IT er de kerstborrel kunnen houden. Vanaf maandag 6 januari is het nieuwe kantoor volledig in gebruik genomen.

Impact overgang T6 naar T6.1