Pon Facilities

Nieuwsbrief Pon Facilities

Nummer 2 / Artikel 3 / 2019

Too Good to Go

Wist je dat maar liefst een derde van het voedsel op de wereld wordt verspild? Behalve dat het ontzettend zonde is, heeft voedselverspilling ook schadelijke gevolgen voor het milieu. Het veroorzaakt namelijk 8% van de wereldwijde CO2-uitstoot. En dat is slecht nieuws voor onze aarde. Vitam en Pon slaan daarom de handen ineen en gaan hier wat tegen doen!

Overtollig eten is lekker en nog prima eetbaar. Denk bijvoorbeeld aan maaltijdsalades en broodjes van de dag. Zonde om dit aan het einde van de dag zomaar weg te gooien! 

Daarom gaan we vanaf 13 januari 2020 de Too Good To Go ‘Magic Box’ aanbieden in het bedrijfsrestaurant. Wat maakt deze box zo magisch? Je zal nooit precies weten wat je in je Magic Box krijgt, totdat je het ophaalt. Wat je wel zeker weet, is dat het een goede deal is en dat je lekker eten krijgt! De prijs is € 2,99 en de inhoud heeft een minimale verkoopwaarde van € 8,00. 

Hoe werkt Too Good To Go?

De box kan je bestellen via de Too Good To Go app. Download de app en voorkom voedselverspilling! Maak een account aan, ga in de app naar ‘mijn profiel’ en klik op ‘verborgen locaties’. Toets hier de toegangscode UM7842NF in en start. De box kan besteld worden tot 13.30 uur op de dag zelf, en opgehaald worden tussen 13.30 en 14.00 uur. Eet voor een klein prijsje en maak tegelijk een grote impact op het milieu. Maak het verschil!

To Good To Go