Pon Facilities

Nieuwsbrief Pon Facilities

Nummer 1 / Artikel 3 / 2019

Too Good to Go

Too Good to Go, de strijd van Vitam en Pon tegen voedselverspilling is de eerste maanden goed verlopen! Dagelijks worden er drie ‘Magic Boxen’ beschikbaar gesteld via de app waarin maaltijden t.w.v. €8,00 verkocht worden voor €2,99.
Dit zijn bijv. maaltijdsalades en broodjes van de dag die over zijn van de lunch en anders weggegooid worden. Tot nu toe zijn er 48 boxen verkocht. Dit is een gemiddelde van 2,4 per dag. De eerste reacties zijn positief en hebben dan ook een beoordeling gekregen van gemiddeld een 4,3 uit 5! Wel merkt Vitam dat er weinig nieuwe gebruikers komen en dat het veel dezelfde gebruikers zijn. Vitam nodigt daarom iedereen van harte uit om het eens uit te proberen en te helpen met de strijd tegen voedselverspilling!

Hoe werkt het?

De box kan je bestellen via de Too Good To Go app. Download de app en maak een account aan. Ga in de app naar ‘mijn profiel’ en klik op ‘verborgen locaties’. Toets hier de toegangscode UM7842NF in en je kunt bestellen. De box kan besteld worden tot 13.30 uur op de dag zelf en opgehaald worden tussen 13.30 en 14.00 uur.

To Good To Go