Pon Facilities

Nieuwsbrief Pon Facilities

Nummer 1 / Artikel 1 / 2019

Pon Facilities ondersteunt Gazelle

Het Gazelle Innovation and Production Center in Dieren huistvest behalve de fabriek ook het kantoor van verschillende afdelingen van Gazelle. Na de ondersteuning door Pon Facilities bij zowel de oplevering van de fabriek als bij de renovatie van het monumentale pand (onder leiding van Onno Hop en Bart Ponsen), nam Hans Verhoeven de facilitaire ondersteuning van de fietsfabrikant in 2015 voor zijn rekening. 

Een rol die Edwin de Heij in september 2018 van Hans overnam. In eerste instantie voor twee dagen per week, maar op verzoek van Gazelle sinds 1 juli van dit jaar voor drie dagen per week. Wat dat inhoudt? Edwin: “Ik ben onder andere verantwoordelijk voor het bewaken en optimaliseren van de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening. Daarnaast begeleid ik facilitaire projecten en lever ik een bijdrage aan het opstellen en monitoren van het facilitair budget.”

Gazelle

Ondersteuning door collega’s

Voor grotere (verbouwings) projecten wordt de expertise van collega’s ingeschakeld. “Zoals bij de recente ombouw van het testlaboratorium naar kantoorruimte, waarbij er 24 extra werkplekken gecreëerd werden. Daarvoor heb ik de hulp van Suzanne Heitink ingeschakeld”, licht Edwin toe.

Gesprekspartner en adviseur

Gazelle is erg positief over de dienstverlening door Pon Facilities. Edwin: “Ze zijn zich bewust van onze toegevoegde waarde. Dankzij onze excellente facilitaire dienstverlening krijgen we een steeds belangrijkere rol binnen de organisatie. Zo worden we bijvoorbeeld steeds eerder als gesprekspartner en adviseur bij (verbouwings)projecten betrokken. En behalve een uitbreiding van onze ondersteuning met een dag per week is ons gevraagd om per 1 september ook de volledig aansturing van de facilitaire dienstverlening te gaan verzorgen, inclusief catering, receptie en schoonmaak.”

Toekomstplannen

Een mooi voorbeeld van de waarde die Pon Facilties binnen andere Pon-bedrijven toe kan voegen, dus. “Ons doel is om te allen tijde te zorgen voor een optimaal ingerichte, prettige, gezonde en veilige werkomgeving voor de werknemers en gasten, zodat Gazelle zich volledig kan focussen op haar core business”, zo besluit Edwin. En dat lijkt uitstekend te lukken!