On the move

Nummer 1 / Artikel 4 / 2019

Onderzoek naar samenwerking Pon Logistics en Trunkrs

Online shopping blijft een groeiende business. Bestaande logistieke dienstverleners sturen daarbij vooral op (kosten)efficiëntie in het bezorgproces. Voor (r)e-tailers voor wie de kwaliteit van bezorgservice echter voorop staat, is er nu Trunkrs. Zij focussen zich op de klantervaring en helpen bedrijven zich daarmee binnen hun markt te onderscheiden. Sinds deze zomer investeert Ponooc, het investeringsvehicle van Pon, in Trunkrs.

Dienstverlening

Trunkrs biedt Same Day Delivery en Next Day Delivery. Bij Same Day Delivery worden zendingen die voor 12:00 worden opgehaald in de avond bij de consument afgeleverd. In het geval van Next Day Delivery worden de ophaaltijden verhoogt en daarmee het magazijn ontlast. Zendingen die voor 23:59 uur zijn besteld worden de volgende avond bij de consument geleverd.

Logo Trunkrs

Samenwerking tussen Pon Logistics en Trunkrs

Voor dealers van Pon Logistics is een goede bezorgervaring natuurlijk van groot belang, evenals betrouwbaarheid van de dienstverlening. Pon Logistics is daarom samen met Trunkrs aan het onderzoeken of zij een alternatief kunnen bieden voor de Same Day Delivery die al jarenlang door Parts Express verzorgd wordt voor de zendingen van Pon’s Automobielhandel, Pon Porsche, MAN Truck & Bus, Pon Power en Pon Equipment.

Extra bezorgoptie

Tevens onderzoeken we of het mogelijk is om binnen de webshop van Pon’s Automobielhandel en Pon Porsche een extra bezorgoptie aan te bieden, naast de bestaande Next Day Delivery en levering bij de dichtstbijzijnde dealer. Het gaat dan om Same Day Delivery, waarbij de bestelling in de avond tussen 17:00 en 22:00 bij de consument thuis afgeleverd wordt. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Swapfiets

Meer weten?

Zie voor meer informatie over Trunkrs de website. Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Trunkrs voor uw eigen webshop, neem dan contact op via T. 085 – 0601410.  Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met Henk Heijnen van Pon Logistics.