Logistiek Gezien

A9Riwd9wj_h1hljr_f0420

Nummer 1 / Artikel 4 / 2020

Van idee naar ID.3

In mei 2019 is de verkoop van de nieuwe ID.3 van start gegaan. Dit is de eerste van vele elektrische auto’s van Volkswagen. Inmiddels is de productie van de ID.3 in volle gang en in de zomer van dit jaar staan de eerste uitleveringen in Nederland gepland. Dit zijn bestellingen van zowel zakelijke als particuliere klanten.

Om de eerste bestellers van de ID.3 alvast te laten toeleven naar het moment van uitlevering, ontstond het idee om een modelversie van de auto naar ze toe te sturen. Dit alles zonder dat de klanten hiervan op de hoogte waren, zodat het cadeau als een echte verrassing zou binnenkomen. Pon Logistics is betrokken geweest bij de uitwerking van het idee en het versturen van de modelauto’s. Deze werden vanuit de fabriek ontvangen en vervolgens samen met een begeleidende brief verzonden. 

In totaal zijn er 1.772 exemplaren door Trunkrs, onderdeel van de Pon-Groep, en PostNL bij de klanten thuis afgeleverd. Er zijn zelfs enkele pakketten in België bezorgd. Wij hopen dat dit cadeau als een positieve verrassing is ontvangen en wensen alle klanten veel plezier met hun ‘mini’ ID.3!

Impact overgang T6 naar T6.1
Impact overgang T6 naar T6.1

Wij wensen Marcel allemaal heel veel succes bij zijn nieuwe functie als rondleider. Hopelijk houdt hij ook nog tijd over om van zijn pensioen te genieten.