Logistiek Gezien

A9Riwd9wj_h1hljr_f0420

Nummer 2 / artikel 1 / 2019

Save the date: Pon Logistics dealerdagen 2019

Na eerdere succesvolle edities organiseren wij ook in 2019 de Pon Logistics Dealerdagen. Dit jaar vinden de Dealerdagen plaats op dinsdag 1 oktober en woensdag 2 oktober. Ze staan in het teken van ‘Toekomst, veiligheid en duurzaamheid’.

Tijdens de dealerdagen ben je welkom om deel te nemen aan rondleidingen, interactieve sessies en workshops rondom deze thema’s. Zo proberen we jou als dealer medewerker een duidelijke beeld te schetsen van hoe Pon Logistics werkt en waarom we dat op deze manier doen, maar willen we ook in gesprek gaan om erachter te komen hoe jullie bepaalde zaken ervaren. Wat kan beter? Wat kunnen we van elkaar leren? En hoe komt dat onze samenwerking ten goede? Daarnaast blikken we samen vooruit op ontwikkelingen in de markt en hoe we daar gezamenlijk op in kunnen spelen.

Binnenkort volgt de officiële uitnodiging met het programma. Op het moment van inschrijving kun je kiezen voor een programma dat aansluit op het thema dat je persoonlijk het meest aanspreekt: toekomst, veiligheid of duurzaamheid.

Het wordt weer de moeite waard, dus blok de Dealerdagen 2019 op 1 en 2 oktober vast in de agenda!

Impact overgang T6 naar T6.1