Klantcase

SKILD en DOCKR slaan de handen ineen voor Marleen Kookt

Een bakfiets met een dubbele bodem waarin producten makkelijk vervoerd kunnen worden: dat was de vraag van Marleen Kookt aan DOCKR, leverancier van elektrische bedrijfsvoertuigen. DOCKR levert graag maatwerk aan haar klanten en werkt daarin het liefst samen met haar partners. Het ontwikkelen van een dubbele bodem voor in een bakfiets was nieuw voor hen. De engineer van SKILD schoot te hulp.

A9Riwd9wj_h1hljr_f0420

Een wensenlijstje

Met een elektrische fiets maaltijden bezorgen moet veilig gebeuren. Je wilt immers niet dat de inhoud van de bakfiets gaat schuiven, omvalt of kapot gaat. Marleen Kookt had dan ook een aantal belangrijke wensen waaraan de dubbele bodem moest voldoen. Zo moest deze makkelijk opklapbaar zijn en omhoog blijven staan wanneer de gebruiker iets uit de bak wil halen. Ook moest de bodem in het midden van de bak zitten voor stabiliteit en deze moest makkelijk te verwijderen zijn. Bovendien moest het geheel niet te zwaar worden. SKILD zag hier een mooie uitdaging in.

Van ontwerp naar eindproduct

De samenwerking tussen DOCKR en SKILD verliep als een geoliede machine. De twee engineers konden samen afstemmen wat de mogelijkheden en beste opties waren voor de klant, om zo tot een ideaal ontwerp gekomen. Ulvrin Post van SKILD hierover: “door vanaf het begin in dit traject samen te werken, konden we ervoor zorgen dat een ontwerp ook daadwerkelijk te realiseren is. Wanneer een klant met een vastgetimmerd ontwerp komt, is de kans groot dat niet alles maakbaar is op de machine. Hierover samen nadenken voorkomt niet alleen teleurstelling, maar zorgt ook voor een verhoogde efficiëntie en een beter eindproduct.”

logistiek_linegraphic_pon_logistics
warehousing bulk

Een tevreden klant

Het eindproduct is gevreesd uit kunststof. De scharnieren en dergelijke zijn geleverd door DOCKR. De combinatie van de luxe apparatuur en de engineerskennis vanuit twee kampen al aan het begin van het traject heeft geleid tot een mooi eindproduct die voldoet aan alle wensen. De klant was dan ook enorm blij met het eindproduct. Een product waar jarenlang mee gewerkt kan worden.

Engineering kan het verschil maken voor een product. De unieke mogelijkheden in de houtzagerij van SKILD, de kennis van onze engineer en het kunnen meedenken in de wensen en behoeften van een klant maakt dat SKILD een unieke positie in de markt heeft. Ulvrin: “hoe eerder je engineering aansluit, hoe groter de kans is dat een bepaalde wens aansluit en daadwerkelijk maakbaar is in de houtzagerij.”

Ben je benieuwd wat SKILD voor jou te bieden heeft?

Neem gerust contact met ons op. We gaan graag samen aan de slag.

Deel dit bericht op: