Supply Chain Services

Supply Chain Services optimaliseert uw logistieke proces

Bij Supply Chain Services draait het allemaal om de vraag: waar kunnen uw producten het beste geproduceerd en opgeslagen worden zodat de beste servicegraad bereikt wordt tegen zo laag mogelijke logistieke kosten.

Onze experts onderzoeken hoe we een optimale goederen- en informatiestroom in alle schakels van de supply chain kunnen behalen. We beheersen en optimaliseren uw keten, voor grote én kleine volumes.

warehousing-pon
warehousing-pon

Voorraad- en projectmanagement

Supply Chain Services maakt het u mogelijk om de goederenstroom volledig uit handen te geven. Van de planning, het consolideren van verzendingen tot douane- en BTW-diensten en overleg met leveranciers. Alle benodigde logistieke diensten kunnen wij voor u uitvoeren. Met onze service, kwaliteit en flexibiliteit blijft u uw concurrenten voor.

Onze Services

  • Stock Replenishment van de centrale voorraad in het magazijn van de dealer
  • Vendor Managed Inventory
  • Sales & Operations Planning
  • Data ten behoeve van leveranciersbeoordelingen
  • Afhandelen van retouren

KLANTCASE

Swapfietsen in Barneveld

Een abonnement op een fiets afsluiten? Dat kan! Voor een vast bedrag per maand kan iedereen in Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen, Leiden, Nijmegen, Rotterdam, Enschede, Tilburg en Utrecht een mobiliteitscontract met Swapfiets afsluiten. Met de zekerheid dat er altijd een goede, werkende fiets beschikbaar is.

Lees artikel       

A9Riwd9wj_h1hljr_f0420

Met deze klanten werken we al samen.

continental-logo-png-transparent-175
porsche-logo-175
audi-logo-175
caterpillar-logo-175
volkswagen-3-logo-png-transparent-175